Blog

Sezona selidbe je počela

selidbe montaza

Sezona selidbi je u toku, a sve više je onih koji taj teret pre podele sa nekim stručnim licima, ako je suditi po broju oglasa specijalizovanih agencija i preduzetnika. Pakovanje, transport, skladištanje, montaža, samo su neke od ponuđenih usluga za koju mušterija može da se odluči, ali i da odreši kesu.

 

Postoji veliki broj firmi koja se bavi transportom, samo u Beogradu taj broj je skočio na 20 preduzeća do 2018 godine. Veliki broj firmi, a kada je brzo neophodna selidba obično ne stižemo da celu ponudu pogledamo, što na kraju može da prestavi veliki problem, preduzetnik ili ne vodi brigu o vašoj robi, desi se havarija, osetljive stvari nisu dobro zaštićene ili jednostavno je u pitanju neodgovornost i bahatost vozača. Kad su u pitanju selidbe i prevoz robe, tu je preduzeće ‘Selidbe i prevoz Kum’ koje garantuje bezbednost vaših stvari, pakuje robu, pedatno i uredno slaže u kombi ili kamion vozilo kako ne bi nastali ovakvi problemi tokom transporta. Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo mi firma koja posluje još od 2004 godine!
  • – Utovar, istovar i transport podrazumeva samo osnovnu uslugu selidbe, ‘Selidbe i prevoz Kum’ koja važi za najstariju agenciju ove vrste u Beogradu.
  • – Ukoliko klijent želi, naši radnici mogu umesto njega da spakuju stvari, zaštite ih folijama ili kartonima, spakuju u kutije i sve bezbedno odnesu na dogovorenu lokaciju. Dovoljno je zakazati tek dva dana pre same selidbe.
  • Ako zatreba demontaža i montaža nameštaja, i to se može poveriti ovim profesionalcima sa dugogodišnjem iskustvom.
  • – Predmeti veće zapremine i težine, zahtevaju samo više ljudi i veću stručnost zato uz svaku selidbu raspolažemo radnicima koji su uvek tu da beszbedno prenesu vašu robe od tačke A do tačke B.

 

Za više informacija nas uvek možete kontatirati putem ovog linka OVDE.

Selidbe i prevoz Kum.