Kontakt

KONTAKTIRAJTE NAS !

Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati preko kontakt forme.

Odgovorićemo Vam u najbrže mogućem roku !

Ukoliko želite možete nas kontaktirati i na telefon
062 895 77 11 ili 064 972 21 91

Agencija za selidbe „Selidbe i Prevoz KUM“ vrši usluge selidbi u Beogradu i na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu od 2004. godine. Iskustvo, profesionalan odnos i kvalitet, uz nisku cenu, svakako su prednosti koje kao klijenti možete u potpunosti iskoristiti.
Selidbe i Prevoz KUM vrši:
  • selidbe u Srbiji (Beograd i svi ostali gradovi)
  • selidbe i prevoz robe u inostranstvo
  • selidbe specifičnog tereta (klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi)
Od osnivanja 2004. godine stekli smo veliki broj klijenata koji su nam ostali odani i koji naše usluge koriste svaki put kada se za tim ukaže potreba. Kvalitet na prvom mestu je uvek najvažniji deo našeg posla. Niska cena je samo plus za sve one koji žele da proces selidbe prepuste stručnjacima i da ne razmišljaju puno o tome.

Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe su veoma važan deo našeg poslovanja. Ekipa profesionalnih vozača sa dugim iskustvom i vozni park tehnički ispravnih kombi vozila i kamiona spremna je da u svakom trenutku prati vaše preseljenje, bilo da se selite u inostranstvo, ili iz inostranstva u Srbiju.

Selidbe specifičnog tereta

Selidbe specifičnog tereta specifičnog tereta (klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi, TA peć) za Selidbe i Prevoz KUM ne predstavljaju problem. Prevoz ove vrste tereta može biti komplksan proces, a najmanja neopreznost može dovesti do oštećenja. Iskustvo kipa Selidbe i Prevoz KUM ovde dolazi do potpunog izražaja.