Kontakt

Pozovite nas ili pošaljite email
062 895 77 11 ili 064 972 21 91
office@selidbeiprevozkum.com

Agencija selidbe i prevoz Kum iz Beograda uspešno posluje gotovo dve decenije. Profesionalna usluga i povoljna cena razlog su našeg dugogodišnjeg postojanja u poslovima transporta. Stojimo vam na raspolaganju za sve vrste selidbi kao i prevoza robe kombijem ili kamionom.

Možete nas pozvati u bilo koje vreme i informisati se o svim pitanjima vezano za selidbu i prevoz. A naš tim će vam dati sve informacije u najkraćem mogućem roku.

Takođe rado ćemo prihvatiti sve vaše sugestije, primedbe i pohvale.

Usluge koje nudi agencija Selidbe i prevoz Kum

  • Usluge selidbe u Srbiji i inostranstvu
  • Usluge prevoza robe u Srbiji i u inostranstvu
  • Selidbe i prevoz specifičnog tereta kao što su klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi i slično

Od osnivanja 2004. godine stekli smo veliki broj klijenata koji su nam ostali odani i koji naše usluge koriste svaki put kada se za tim ukaže potreba. Kvalitet na prvom mestu je uvek najvažniji deo našeg posla. Niska cena je samo plus za sve one koji žele da proces selidbe prepuste stručnjacima i da ne razmišljaju puno o tome.

Međunarodni prevoz

Međunarodni transport su veoma važan deo našeg poslovanja. Ekipa profesionalnih vozača sa dugim iskustvom i vozni park tehnički ispravnih kombi vozila i kamiona spremna je da u svakom trenutku prati vaše preseljenje. Bilo da se selite u inostranstvo, ili iz inostranstva u Srbiju.

Prevoz specifičnog tereta

Prevoz ove vrste tereta može biti kompleksan proces, a najmanja neopreznost može dovesti do oštećenja. Agencija Selidbe i prevoz Kum ovde dolazi do potpunog izražaja, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslovima transporta. Prevoz specifičnog kao što su klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi, TA peći za našu agenciju ne predstavljaju problem.

Prevoz kombijem

Agencija Selidbe i prevoz Kum na raspolaganju ima kombi vozila koja po svojoj voličini predstavljaju najčešći izbor naših klijenata. Idealan izbor kada su upitanju manje selidbe i li manja količina robe. Selidbe kombijem su mnogo efikasnije naročito ako je u pitanju gradska sredina kako zbog saobraćajnih gužvi tako i zbog parking mesta.

KUM 011 Drumski prevoz tereta
Pib: 110227305
Matični: 64743104

Beograd, Srbija