Agencija Selidbe i prevoz Kum

Agencija selidbe i prevoz Kum vrši usluge selidbi u Beogradu i na teritoriji cele Srbije kao i u inostranstvu od 2004. godine. Iskustvo, profesionalan odnos i kvalitet, uz nisku cenu, svakako su prednosti koje kao klijenti možete u potpunosti iskoristiti.

Usluge koje nudi agencija Selidbe i prevoz Kum

  •  Usluge selidbe u Srbiji i inostranstvu
  • Usluge prevoza robe u Srbiji i u inostranstvu
  • Selidbe i prevoz specifičnog tereta kao što su klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi i slično
Od osnivanja 2004. godine stekli smo veliki broj klijenata koji su nam ostali odani i koji naše usluge koriste svaki put kada se za tim ukaže potreba. Kvalitet na prvom mestu je uvek najvažniji deo našeg posla. Niska cena je samo plus za sve one koji žele da proces selidbe prepuste stručnjacima i da ne razmišljaju puno o tome.

Međunarodni prevoz

Međunarodni transport su veoma važan deo našeg poslovanja. Ekipa profesionalnih vozača sa dugim iskustvom i vozni park tehnički ispravnih kombi vozila i kamiona spremna je da u svakom trenutku prati vaše preseljenje. Bilo da se selite u inostranstvo, ili iz inostranstva u Srbiju.

Prevoz specifičnog tereta

Prevoz ove vrste tereta može biti kompleksan proces, a najmanja neopreznost može dovesti do oštećenja. Agencija Selidbe i prevoz Kum ovde dolazi do potpunog izražaja, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslovima transporta. Prevoz specifičnog kao što su klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi, TA peći za našu agenciju ne predstavljaju problem.

Prevoz kombijem

Agencija Selidbe i prevoz Kum na raspolaganju ima kombi vozila koja po svojoj voličini predstavljaju najčešći izbor naših klijenata. Idealan izbor kada su upitanju manje selidbe i li manja količina robe. Selidbe kombijem su mnogo efikasnije naročito ako je u pitanju gradska sredina kako zbog saobraćajnih gužvi tako i zbog parking mesta.

Agencija Selidbe i prevoz Kum stoji vam na raspolaganju za besplatnu procenu troškova

Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati u bilo kom tenutku, a naš tim će se potruditi da vam u što kraćem roku obezbedi besplatnu procenu troškova prevoza.

Naša misija je da neprekidno nastoji da premašuje očekivanja naših klijenata. U cilju što jednostavnijeg izračunavanja, kako cene selidbe, tako i vremena potrebnog za izvršenje ovog zadatka.