Prevoz robe

Prevoz robe kombijem

Ponekad dođete u situaciju da je Vaš auto mali za količinu stvari koju treba da prevezete.

U takvim situacijama prevoz robe ili selidba našim kombi vozilima je dobar izbor u gradskim uslovima iz više razloga:

  • nema vremenskog ograničenja vožnje u centru grada
  • lako se probija kroz gradsku gužvu
  • može da priđe jako blizu vratima objekta za utovar i istovar
  • unutrašnjost kombija je obložena kako se stvari i roba koja se prevozi ne bi oštetile

Naše dosadašnje iskustvo u vrsti robe koje smo prevozili je jako šaroliko, od cveća, tekstilnih materijala, muzikih uređaja, do opreme i nameštaja za kafiće, novogodišnje paketiće, …

Za koga je prevoz robe kombijem

Firme koje se bave iznajmljivanjem nameštaja za konferencije, žurke i razne vrste proslava, često imaju potrebu za prevozom opreme za svoje krajnje kupce.

Agencije koje se bave organizacijom događaja, svadbi, maturskih večeri, žurki za punoletstvo imaju potrebu za prevozom ozvučenja, stolova, stolica, pića i pratećih rekvizita za koje nas često angažuju.

Manje firme koje imaju proizvodnju i distribuciju svojih proizvoda maloprodajnim objektima ili krajnjim kupcima, često nas angažuju umesto kurirskih službi, znajući da će njihova roba na vreme i bez oštećenja stići na odredište.

Svi poslovni partneri sa kojima imamo ili planiramo dugoročnu saradnju imaju poseban status kako u odnosu na cenu usluga tako i u odnosu na druge poslovne pogodnosti.

Na kompletnu uslugu dajemo garanciju, što znači da u slučaju nenamernog oštećenja robe koja se transportuje isplaćujemo odštetu, ukoliko se utvrdi da je ista prouzrokovana od strane naših radnika.

Kako da nas kontaktirate

Do nas možete doći na nekoliko jednostavnih načina:

Selidbe i prevoz Kum, prevoz robe kombijem u Beogradu.